Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

De Kastanje

Informatie  & Details

Informatie
Rondom de accommodatie heb je de beschikking over een ruimte van ca. 1000m2. Op het terras bevinden zich tuinstoelen en picknicktafels. Het is verder mogelijk om gebruik te maken van een lunchservice. Daarnaast kan het diner door catering verzorgd worden.
Details
  • Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers met elk 4 stapelbedden, 2 douches, 2 toiletten.
  • Een gecombineerde toilet/douche voor mensen met een beperking.
  • Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 slaapvertrek met 2 éénpersoonsbedden en 3 slaapvertrekken met 1 stapelbed en 2 één persoonsbedden.
  • Op verdieping bevindt zich ook een extra douche en toilet.
Bed- en badlinnen
Standaard zijn het bed- en badlinnen niet inbegrepen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Huisdieren
In de accommodaties zijn huisdieren niet toegestaan.

Faciliteiten

Ontbijt
Lunch
(Tegen vergoeding mogeljk)
Diner
(Tegen vergoeding mogeljk)
Wi-Fi
Welkomstpakket
Beddengoed
(Te huur)
Dekbed en Kussen

Vanaf €240,-  

Reserveer direct!


Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Laatste nieuwsberichten

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.