Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Accommodaties

Accommodatie: De Els

22
De Els is een fraaie houten eigentijdse groepsaccommodatie gelegen in een stilte gebied, grenzend aan het terrein van het Gelders Landschap, dat ruimte biedt aan maximaal 22 personen.
Vanaf €240

Accommodatie: De Kastanje

30
De Kastanje is een accommodatie gevestigd in een oude authentieke, verbouwde, voormalige boerderij. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 30 personen. De verblijfsruimte heeft een zit/ tv-hoek en een professioneel ingerichte open keuken.
Vanaf €240

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.
car