Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Borculo Bruist

Borculo Bruist is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in het hart van Borculo. Tijdens dit evenement staat de gezelligheid en levendigheid van de stad centraal. Het evenement biedt een breed scala aan activiteiten en attracties, waaronder live muziekoptredens, straattheater, foodtrucks, markten en kermisattracties. Borculo Bruist is een geweldige manier om te genieten van de lokale cultuur en gemeenschap, en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is een perfecte gelegenheid om de stad te verkennen en te ervaren wat Borculo te bieden heeft. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven tijdens Borculo Bruist.

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Laatste nieuwsberichten

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.