Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Klompenpaden

Als je houdt van wandelen en de natuur, dan zijn de Klompenpaden in de omgeving van Borculo zeker de moeite waard om te ontdekken. Deze paden voeren je door het prachtige landschap van de Achterhoek en bieden een unieke kijk op het plattelandsleven. De Klompenpaden zijn bewegwijzerde routes die je langs boerenerven, door weilanden en bossen leiden. Onderweg kom je langs historische boerderijen, watermolens en andere bezienswaardigheden. Het zijn ideale wandelroutes voor het hele gezin, waarbij je kunt genieten van de rust en schoonheid van het platteland. Er zijn verschillende Klompenpaden in de omgeving van Borculo, dus er is genoeg keuze voor elke wandelaar. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige Klompenpaden in en rondom Borculo!

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Laatste nieuwsberichten

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.