Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Over ons

Recreatiepark de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Voor in de toekomst is het de bedoeling dat er ook voor deze doelgroep (fietsers en wandelaars / stellen en gezinnen) een onderdak komt. Op dit moment worden er al verschillende groepen met een uiteenlopende achtergrond, families, verenigingen, bedrijven, kerken, bezinningsgroepen, vriendenclubs enzovoort verwelkomt.

Het eerste doel van Recreatiepark de Veldster is dat ieder uniek mens tot rust kan komen in het stilte gebied, grenzend aan het Gelders landschap. Mensen kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. Verder is het park zo ingedeeld, dat ieder in zijn eigen omgeving afgebakend, in privacy van de natuur kan genieten.

Ten tweede is Recreatiepark de Veldster een plek waar mensen samen komen. Dit kan door gebruik te maken van de groepsaccommodaties ‘de Kastanje’ en ‘de Els’, maar ook zeker door de aanschaf van een chalet in eigendom of huur.

Voor wat betreft culturele verbinding wordt er gebruik gemaakt van de nabijgelegen omgeving. Er wordt daarbij samengewerkt met de lokale ondernemers. Verder wordt er gebruik gemaakt van de ‘culturele kaart’, waarop aangegeven staat welke activiteiten en bezienswaardigheden er in de omgeving zijn. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Voor in de toekomst is het de bedoeling dat er ook voor deze doelgroep een onderdak komt (fietsers en wandelaars / stellen en gezinnen).

Voor wat betreft het stimuleren van de samenleving kan er ook gebruik gemaakt worden van de groepsaccommodaties voor wat betreft vergaderingen, trainingen, workshops en congressen. Op deze manier kunnen bedrijven en mensen zich ontplooien binnen de rustgevende omgeving. Kortom Recreatiepark de Veldster is zeer geschikt voor mensen die tot rust willen komen, zich willen ontplooien en plezier willen hebben in een duurzame omgeving.

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.