Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Faciliteiten

Recreatiepark de Veldster biedt een scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw verblijf aangenaam en comfortabel is. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of actie, het park heeft alles wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie.

Een van de faciliteiten die u kunt verwachten bij Recreatiepark de Veldster is wifi. Met deze service kunt u gemakkelijk in contact blijven met uw vrienden en familie, uw favoriete programma's streamen of werken tijdens uw verblijf.

Een ander voordeel is het vrij parkeren op het park. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats of extra kosten voor het parkeren van uw auto.

Als u van barbecueën houdt, dan zult u blij zijn te weten dat Recreatiepark de Veldster u voorziet van een barbecue. U kunt uw eigen vlees of vis meenemen en genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Ook kunnen wij de barbecue volledig voor u verzorgen. 

Op warme dagen zijn schaduwplekken een welkome faciliteit. Recreatiepark de Veldster biedt diverse schaduwplekken waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven zonder blootgesteld te worden aan de volle zon.

Voor kinderen is er een speeltuin op het park met verschillende speeltoestellen. Uw kinderen zullen zich hier zeker vermaken terwijl u geniet van uw eigen vrije tijd.

Als u van plan bent om zelf te koken, dan is een vaatwasser een handige faciliteit om te hebben. Na het koken kunt u alle vaat snel en gemakkelijk schoonmaken zonder dat u veel tijd en moeite hoeft te besteden aan afwassen.

Wi-Fi

De beste faciliteiten voor jouw verblijf

Vrij parkeren

De Veldster beschikt over voldoende parkeerplekken voor parkbezoekers.

Barbecue

Indien je gebruik wilt maken van een barbecue-pakket. Laat het ons weten.

Ruim speelveld

Een ruim speelveld om allerlei activiteiten op te organiseren!

Speeltoestel

Voor jong en oud, aan alle leeftijdsgroepen is gedacht.

Vaatwasser

Alle accommodaties zijn voorzien van een vaatwasser.

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.