Dagelijks geopend: 08:00 tot 18:00

Erve Brooks

Erve Brooks is een bijzondere locatie gelegen in Gelselaar, vlakbij Borculo. Het is een historische boerderij met een moderne twist en biedt een unieke ervaring voor bezoekers. Op Erve Brooks kun je genieten van verschillende activiteiten, zoals boerengolf, boerenspellen en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in het ambachtelijke bakkerijmuseum, waar je meer kunt leren over het traditionele bakproces van brood en koekjes. Erve Brooks beschikt ook over een gezellig restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of gewoon een kopje koffie met een stukje huisgemaakte taart. Kortom, Erve Brooks is een ideale locatie voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Wil je graag meer weten?

Wij zijn een prachtig recreatiepark gelegen in het oosten van Nederland en bieden alles wat je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Onze missie is om onze gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen en daarom staat persoonlijk contact bij ons centraal.

Als je meer informatie wilt over onze faciliteiten, accommodaties of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie.
Neem direct contact met ons op »

Activiteiten

Welke activiteit ga jij ondernemen?

Over ons

Park de Veldster is een uniek gelegen park in het Achterhoekse coulisselandschap. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend om te wandelen en te fietsen. Parkbezoekers kunnen genieten van de unieke omgeving die zich kenmerkt door een rijke flora en fauna. De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor wandel en fietsroutes. Komt u ons binnenkort bezoeken?

Laatste nieuwsberichten

Contactinformatie

Adres

Stoffersweg 8, 7274 GA Geesteren
Website ontwikkeling door Designotive.